Пребарување

 

Website http://www.speleo-mkd.com/
FB Macedonian speleological federation 

Контакт информации
Гордана Јанакиевска
член на Истражувачко друштво Урсус Спелеос Скопје
Приправник -
односи со јавност

e-mail janakievska.gordana@gmail.com
тел +389 070 775025
CV превземи

 
Последни Вести
Активности:

Пријавете се за
newsletter:
испрати
Macedonia Tourism