Пребарување


 Еднаш одамна земјата започнала да плаче.
Од тага или радост, никој незнае.
Така од нејзините солзи се создале пештерите. 

ФБ страница

 
Последни Вести
Активности:

Пријавете се за
newsletter:
испрати
Macedonia Tourism